tisdag 19 februari 2008

Väggskåp och IKEA (igen)

När jag kom hem efter jobbet tittade vi på om vi verkligen skulle ha de dörrar vi hade köpt till väggskåpen (klarlackade vita). Själva stommarna är ju mer "smutsvita" i melamin. Vi kom fram till att de vitlackade dörrarna nog skulle få stommarna att se smutsiga ut, så vi bestämde oss för att byta till de andra dörrarna istället.

Jag drog iväg till IKEA vid 19.15 & var framme vid 19.30 (de stänger ju 20.00 så här gällde det att vara effektiv). I återköpskassan blev jag väldigt positivt övverraskad. De tog tillbaka rubbet till fullpris. Kanonservice IKEA!! Sen gällde det att göra en snabb räd in i varuhuset för att rafsa ihop de prylar vi skulle ha istället - nya dörrar till väggskåpen, ett kombinerat skrivbordsben & datorförvaring, kompletteringar till konsolhyllorna i klädkammaren.

Väl hemma kastade vi oss över väggskåp & borrmaskin & molly-skruvar. Här ska sättas upp skåp! Framåt tolvhugget kunde vi nöjt konstatera att väggskåpen var uppmonterade, men vi får se om vi ska använda de spotar vi köpt på IKEA. Det visade sig att strömbrytarna var placerade tre dm från själva stickproppen - korkat.

Ett par bilder på de uppsatta väggskåpen



och ett par på hur det börjar arta sig i klädkammaren

Inga kommentarer: