lördag 16 februari 2008

Fredag = fest = IKEA??!

Hur spenderar man bäst en fredagskväll, efter en riktigt hektisk vecka, med sena kvällar & tidigar morgnar?

För Satu var svaret självklart: Man åker naturligtvis till IKEA! Nåja, jag ska inte bara skylla på henne. Jag vill också få hem grejer, så att vi kan fortsätta att färdigställa rummen. Förutom att man själv var lite seg, var det faktiskt ett ganska smart drag, eftersom gemene man är kloka nog att sitta hemma en fredagkväll. Det var m.a.o. ingen trängsel på IKEA. Emil & Alva ville gärna vara i lekhörnan. Toppen tänkte vi, inte oss emot!. Oskar ville också det, tills han blev varse att han måste ha på sig en nummerlapp. Då vägrade han, så han fick följa med in i varuhuset istället.

Vi plockade ihop en hel del grejer, mest inredning till klädkammaren. Det slutade på den nätta summan av 2500:-. Vi avslutade med IKEA-korv på stående fot. Barnen tryckte i sig 3 var. Härligt fredagmiddag! ;)

Senare på kvällen skruvade jag upp bredbandsmodemet och den trådlösa routern på väggen i klädkammaren, satte upp ett eluttag för den + drog upp en kabellist. Det blev riktigt bra. Skönt att få undan de där grejorna! Började även sätta upp lite väggskenorna vi hade köpt.

Inga kommentarer: