söndag 15 juni 2008

Köket byggdag #5-6 - lördag/söndag

Under helgen har vi gjort lite småpyssel i köket. På lördagen drog vi iväg på en shoppingrunda, för att bl.a. jag efter handtag & knoppar, som vi fortfarande inte har bestämt oss för. Sen skulle vi köpa lite isolering som vi ska försöka peta upp i de utrymmen som vi kommer åt i köket på de ställen där vi har plockat ner takgipset. Dessutom skulle vi köpa lite fler klinkerplattor eftersom vi kommit på att vi behöver lägga dit såna under kyl & frys också.

Vi fick hjälp av en granne med att lägga klinkret. Han kom in till oss efter Sveriges förlustmatch mot Spanien :( och det hela var gjort på en halvtimme. Vi har också tagit upp hålet från kapprummet och skruvat upp spotarna i taket i kapprummet.

Under söndagkvällen började vi också att knacka/skrapa bort fix efter det gamla kaklet. Det kommer att bli ett tålamodsprövande arbete.

Barnen tyckte att det var jätteroligt att krypa in i "mushålet"


Lite nylagt klinker (under kyl & frys, därav den obefintliga mönsterpassningen samt isolering av mellangjälklag. Konstigt att det inte är gjort från början...


Imorgon kommer snickarna igen & ska sätta överskåp + lite annat. Imorgon hoppas vi på att vi får hämta bänkskivorna. Det ska bli riktigt spännande...

Inga kommentarer: