tisdag 3 juni 2008

Bollen är i rullning

Nu har vi satt igång förarbetet för att förbereda för köksförvandlingen! I måndags morse kom farsan upp för att hjälpa till att skruva ihop köksstommarna. Det gick över förväntan. När han avslutade för kvällen var alla stommar utom en ihopskruvade (då hade jag assisterat i ca två timmar).

För att skapa utrymme i garaget bar vi in de färdiga stommarna i vardagsrummet, som således har förvandlats till ett temporärt förvaringsutrymme, se nedan.


På tisdagen skruvade han i samtliga lådskenor. Vi har avsiktligt väntan med monteringen av lådor och luckor, eftersom det bara blir svår att förvara dem på ett bra sätt utan att riskera att de blir kantstötta eller skadade. Det är ju dessutom ganska snart gjort när man väl har allt annat på plats. Det som kommer att ta lite mer tid är ju montering av handtag & knoppar, men eftersom vi inte har betämt oss exakt för vad vi ska ha än, kan vi inte göra det i alla fall nu. Vi köpte ju både handtag & knoppar på IKEA, men har ångrat oss, åtminstone vad gäller handtagen...

Inga kommentarer: