fredag 13 juni 2008

Köket byggdag #3 - torsdag

Under onsdagen stod det stilla med köket, eftersom snickaren är pappaledig på måndagar & onsdagar. Däremot var han där igår, tillsammans med ytterligare en kille + elektrikern. Tyvärr glömde jag ta bilder på hur det såg ut efter deras arbetsdag utan det får bli en beskrivning i enbart textformat.

Kapprummet är i stort sett klart. Gamla väggen är borta, dosor för elen är infrästa & slangar är dragna. Samtliga väggar kring kapprummet är gipsade, förutom den mot vardagsrummet. Elektrikern har dock satt dit dosor för strömbrytarna till belysningen i köket & förberett för att sätta upp termostaterna för golvvärmen. Däremot saknas den lilla öppningen som ska göras in mot köket, så att vi kan utnyttja dödutrymmet i hörnet under de dubbla vitrinen.

Nya hörnväggen vid spishörnan är igensatt med en OSB-skiva, elen är framdragen och dosor ditsatta. "Lådan" för ventilationsrören är påbörjad.

De har också öppnat upp mot vardagsrummet och klippt av antennkabeln, för att skarva den i ett nytt TV-uttag (till vänster om öppning om man står i vardagsrummet.

Inga kommentarer: