tisdag 9 december 2008

Utbyggnad - Byggdag 44 (9/12)

Idag blev golvet färdiglagt & de började sätta dit några av fönsterbrädorna. Lite annat kvarstående småpill blev också fixat. Målaren skulle ha kommit, men han hade för mycket att göra på annat håll så han skulle komma på fredag istället.

Efter att snickarna hade åkt märkte vi dock att de hade blandat ihop fönsterbrädorna i utbyggnaden nere. Vi hade ju beställt två olika djup på fönsterbrädorna för att det skiljer på ytterväggarnas djup i huset och i utbyggnaden. I tre av fönstren satt det fel fönsterbrädor (de var för grunda). Vi blev livrädda att limmet redan hade härdat, så vi slet (smått panikartat) bort den fönsterbräda med rätt djup. Tanken var att om limmet redan hade härdat, så skulle de övriga tre säkert bli förstörda i så fall. Som tur var gick det lätt att få bort alla. Jag ringde till och med hem till Marcus, för att få ett snabbt råd kring hur vi skulle göra!

Tanken är att snickarna ska komma på fredag och slutföra det som är kvar. Fredag 12/12 är ju sista dagen enligt avtalet...

Inga kommentarer: